Behandelingen

Pedicure


Pedicure Behandelingen

Deze behandeling bestaat uit:
Reinigen, Knippen van de nagels, Polijsten, Verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van verdikte en/of ingegroeide teennagels en het inmasseren met een voetencréme.

Indien gewenst aanbrengen van nagellak.

LCN


Deel behandeling pedicure

Dit kan zijn een likdoorn verwijderen, een probleemnagel behandelen, kloven verwijderen etc.


Dantes Deluxe voetbehandeling

Deze behandeling bestaat uit: Reinigen, knippen van de nagels, scrubben,masker aanbrengen, polijsten, verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van verdikte en/of ingegroeide teennagel, uitgebreide voet massage.

Massage behandelingen


Sportmassage

Een sportmassage kan zowel voor als na de sport prestatie toegepast worden. Voor een sport prestatie kan een sportmassage deel uitmaken van een warming up, en heeft als doel een zo goed mogelijke doorbloeding in de bij de sport meest gebruikte spieren te verkrijgen. Dit noemt men een stimulerende massage. Een sportmassage na een sport prestatie noemt men een herstel bevorderende massage. Vermoeidheids verschijnselen die vaak het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning moeten met sportmassage verminderen. Afvalstoffen die kramp of pijn veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd.

Cosmetische Bindweefselmassage

Huidverjongende cosmetische bindweefselmassage voor het gezicht en de hals.

Huidverjongende cosmetische bindweefselmassage voor het gezicht en de hals is een intensieve massage. Het is een volledig natuurlijke behandeling, omdat het de huideigen processen, die nodig zijn om de huid stevig te houden stimuleert, en de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom uw huid zal weer gaan stralen. Een echte anti-aging massage!

 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Al na 1 cosmetische bindweefselmassage voor het gezicht en de hals is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen aan te raden. Bij een wekelijkse behandeling zullen, afhankelijk van de huidconditie 6 behandelingen volstaan. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Wij gebruiken bij deze behandeling de producten van Aluminé skincare.

Welk resultaat kunt u verwachten?

 • De huid wordt fris en stralend
 • Betere huidstructuur
 • Minder huidplooien en rimpels
 • Strakkere contouren van het gezicht
 • Betere doorbloeding
 • Wallen verminderen
 • Couperose vermindert
 • Grauwe of rokershuid duidelijk minder zichtbaar

Deze behandeling is zowel voor dames en heren geschikt

Tarieven

 • Proefbehandeling, cosmetische bindweefselmassage (eenmalig ter kennismaking) €25,00
 • Losse behandeling 45 minuten €39,50
 • Pakket van 6 behandelingen €220,00

 

 

alumine


Ontspannings massage met rebalancing techniek

Door middel van rebalancing wordt geprobeerd blokkades die veroorzaakt zijn door spanning,stress,overbelasting of een verkeerde houding los te maken. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door middel van het bewust worden en vrijmaken van energie die in het lichaam wordt vastgehouden, een weldaad voor lichaam en geest.


Voetmassage

Een voetmassage zet aan tot een betere doorbloeding, ook worden de energie stromen gestimuleerd, het is niet alleen een weldaad voor de voeten en benen, maar voor het hele lichaam. Een voetmassage zorgt voor vermindering van spanning in spieren en lichaam, tevens stimuleert het de beweeglijkheid en soepelheid van de gewrichten. Het is geschikt voor iedereen.


Rugpijn massage

Ongeveer 6-8 personen op de 10 krijgen vroeg of laat te maken met rugpijn klachten, deze klachten komen vooral voor in de onderrug. Door het toepassen van drukpunt massage kunnen rugpijn klachten verholpen of verlicht worden. Dit kan niet toegepast worden bij hernia patiënten.


Hoofdpijn massage

Ongeveer 1 op de 5 personen heeft wekelijks last van hoofdpijn, dit heeft vaak verschillende oorzaken zoals stress, een slechte houding of te weinig slaap. Met een goed uitgevoerde hoofdpijn massage kan men de klachten geheel of gedeeltelijk wegnemen. Bij een hoofdpijn massage worden het hoofd, de nek en schouders gemasseerd. Hierdoor worden de spieren soepel en de doorbloeding bevorderd, waardoor er direct merkbaar resultaat is.


Stoelmassage

Een vaak op locatie toegepaste deel massage waarvoor men diverse technieken kan gebruiken. Vooral hoofd, schouder, nek en rug.


Hotstone massage

Bij een hotstone massage wordt gebruik gemaakt van warme stenen van circa 48 graden. Deze warmte zorgt ervoor dat bloed, voedingstoffen en zuurstof sneller stromen.

Het idee achter hotstone massage is dat de warmte afkomstig van de warme stenen dieper in het spierweefsel dringt voor een diep ontspannende werking. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.


Cupping massage of cupping therapie

Cupping massage of cupping therapie is een intensieve manier om spierknoppen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door de reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.Deze massage wordt toegediend bij hoofdpijn en migraine, nekklachten, schouderklachten, frozen shoulder, armklachten, rugklachten, stress gerelateerde spierspanning klachten, sportblessure, bindweefsel problemen en triggerpoints.


Dantes de Luxe massage

Dit is een volledige ontspanningsmassage waarbij alle facetten van masseren aan bod komen, als extra inclusief een heerlijke oosterse hoofd-en voetmassage, ook uw buik en gezicht zullen heerlijk gemasseerd worden.  Na afloop wordt uw huid verwend met een luxe body lotion van Magic Touch van het merk Rituals.