Pedicure Behandeling

Een pedicure behandeling is een oppervlakkige cosmetische behandeling van de voeten en teennagels . Het biedt een soortgelijke dienst als een manicure. Pedicure behandelingen worden toegepast voor cosmetische , therapeutische en medische doeleinden , pedicure behandelingen kunnen helpen bij het voorkomen van nagelziekten en nagelaandoeningen.

Bij Dantes Massage-& Pedicurepraktijk worden uw nagels eerst gereinigd. Dit biedt een goede basis voor de verdere behandeling. Vervolgens worden uw nagels geknipt en zorgvuldig gepolijst. Na de behandeling worden uw voeten ingemasseerd met een weldadige voeten créme.

Ook het verwijderen van eelt en/of likdoorns maakt deel uit van een pedicure behandeling.

Verdikte en/of ingegroeide teennagels zijn erg vervelend. Het zorgt voor een stekende pijn aan uw voeten tijdens het lopen. Wanneer dit niet tijdig behandeld wordt, kan het zorgen voor ontstekingen aan uw tenen. Vaak komt het door het te kort en niet recht afknippen van een nagel, slechte verzorging en verkeerd zittend schoeisel. Dantes Massage-& Pedicurepraktijk zorgt voor een helende behandeling aan uw teennagels.

 

Dantes Deluxe voetbehandeling

Reinigen, knippen van de nagels, scrubben,masker aanbrengen, polijsten, verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van verdikte en/of ingegroeide teennagel, uitgebreide voet massage.